Ni som känner till vårat varumärke vet ju att vi gillar våra svart vita toner och det är inget undantag när det gäller dekorationer. Därför bestämte vi oss för att spraymåla pumporna vi köpt! Det du behöver är sprayfärg, ett underlag som inte är känsligt och tejp eller plast. 

Gör såhär: 
Börja med att plasta/tejpa toppen av pumpan (om du inte vill att den ska bli färgad). Nu är det bara att spraya hela pumpan. När du sprayat hela ovansidan och den torkat ordentligt så kan du spraya botten. KLART! Superenkelt men så snyggt. 

26 oktober 2016

FÄRGEN GREIGE

PRODUKTER

 
För att ge alla lite klarhet i vårat nytillskott så vill vi dela med oss va denna bilden. Här ser ni vår klassiska creme färg som varit med ända från början tillsammans med vår nya matta färg greige som är ny för säsongen. 
Vi älskar den nya färgen och märker att ni kunder också gör det. 
 
Vad betyder greige? Greige är helt enkelt en kombination av grå och beige. En klockren färg! 

24 oktober 2016

BLACK IS BLACK

PRODUKTER

 
Våran svarta pure-kruka har minst sagt fått ett varmt välkomnande och det är ju inte så konstigt tycker vi. Svart är ju alltid svart men när man får en matt yta så blir det något helt annat, liksom ett magsikt djup. På bild ser ni mini och large i en fin kombo och man behöver ju faktiskt inte ha en växt i, det går lika bra med flingsalt eller köksredskap.