PRESSMEDDELANDE


 

 

Företag:      DBKD Sweden AB

Datum:       2016-06-15

Tema:         Designsamarbete DBKD – Emma Green

  

Återigen får vi se ett spännande samarbete från DBKD Sweden, som drivs av av Karin Dahlin Gunterberg. Denna gång är det Emma Green, känd idrottsprofil med stor medvetenhet och stilkänsla kring inredning, som står för produkten.

 

-Vi har följt Emma under en längre period och vi tycker hon passar in hos oss på DBKD, både vad det gäller personlighet och stil. Emma är en underbart härlig person att arbeta med och detta resulterade i en fantastisk produkt som vi vet att våra kunder kommer att älska, berättar Karin.

 

Muggen är resultatet av en lång utvecklingsprocess – som kombinerar stilrena former med lekfulla detaljer. Kvalitén håller samma höga standard som DBKD´s övriga sortiment och kan med fördel användas både som mugg och kruka.

 

”Jag gillar att omge mig med fina detaljer, det förgyller vardagen på ett enkelt sätt. Att stanna upp en stund och dricka en god kopp kaffe eller te, på ett mysigt fik, med ett härligt sällskap eller för att bara samla lite ny kraft är något som är viktigt för mig. Och att dricka ur en snygg mugg är självklart ännu bättre. Så att tillsammans med dbkd ta fram min egen variant känns riktigt roligt.” – Emma Green 

Den 21 juni lanseras vårt designsamarbete med Emma Green, på DBKD Designkväll i Vara Konserthus.

 
 
 
 
Ida

Vart kan jag få tag på denna magiska kopp? Vart hittar jag en återförsäljare? Mvh,

Svar: Hej!
Muggen kommer komma ut i butikerna först i mitten av oktober. Du kommer då kunna hitta den på webbshoppen boligheter.se :)
Kul att du tycker om den!
dbkd.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress