Snart är det helg igen! Förstår inte hur veckorna bara springer iväg. Många långa dagar på jobbet denna vecka - vilket jag tycker är väldigt kul! Men det finns saker där hemma som kommer lite efter... Så i helgen blir det att ta tag i tvätthögarna (ser dock inte ut som på bilden ovan), plantera om tomaterna som köptes förra helgen och packa väskan. För på måndag åker vi upp till Stockholm! Men först ett par timmars jobb till och kalas för fina brorsbarn ikväll. ♥ Ha en härlig helg!
 
Glöm inte tävlingen om Calluna Amplarna - sista tävlingsdag på söndag!
 
 

26 april 2016

EASY CANDLE

PRODUKTER

 
Den här krispiga vita ljuslyktan hann vi aldrig få med i vårkatalogen! Men visst är den fin? Den är minst lika användbar som kruka - med kanske en minikaktus eller lökväxt. Den finns även i en ljusgrå nyans. Ha en fortsatt fin tisdag!  
 

24 april 2016

ENSTRÖM & BLOM

Allmänt

 
 
 
 
Idag tog jag och min mor en tur till Häggesled, närmare bestämt till Enström & Blom. En fantastisk liten butik/verkstad ute på landet där man kan köpa handgjord keramik, inredning och trädgårdstillbehör. Har man tur kan man också bli bjuden på en kopp te i deras fina muggar. Ett perfekt utflyktsmål på helgen! Jag passade på att köpa med mig en fin trädgårdsspade och en skål från ägarens egna kollektion. Hoppas ni har haft en härlig helg!